Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Snekkerblyanter – uunnværlige for hobbysnekkeren

Snekkerblyanter er nesten uunnværlige for alle håndverkere, snekkere eller hobbysnekkere. Det er alltid greit å ha en snekkerblyant for hånden når du trenger noe å merke med.

Hos Biltema har vi et utvalg snekkerpenner av høy kvalitet til rimelige priser. Du kan se utvalget på denne siden og lese mer om hvilke typer penner vi tilbyr, slik at du kan finne den som passer for dine behov.

Hvilke snekkerpenner har vi på Biltema?

Vi selger flere typer snekkerpenner med ulike spesialfunksjoner. Les mer om utvalget på denne siden, og finn ut hva du trenger til arbeidet du skal gjøre.

Vanlige snekkerblyanter

Vi selger vanlige snekkerblyanter i pakker med seks eller ti stykker. Hvis du ikke har en blyantspisser i verktøykassen, har vi også en pakke som inkluderer dette, slik at du slipper å lete.

Stiftpenn

Stiftpennen kan etterfylles med stift og har en stabil pennholder med spisser og belteklemme, noe som gjør den komfortabel å jobbe med. Stiftpennen leveres med en svart grafittstift, men du kan kjøpe til en 10-pakning stifter som inneholder gule, røde og svarte grafittstifter.

Vi selger stifter til den i ulike farger: rød, gul og svart. I de samme tre fargene selger vi også en dyphullspenn med en spiss på 20 mm x Ø1,5 mm.
Stiftpennen er lett å merke med og sikrer nøyaktighet med en spiss på 40xØ5 mm. Den er samtidig lett å gripe og bruke, noe som gjør arbeidet enkelt.

Stiftpennen er praktisk med spissen, som gjør den ideell til å merke smale og dype hull – og den virker på de fleste overflater.

I sortimentet har vi også dyphullspenner, som enten er røde eller svarte. Spissen på disse er 20xØ1,5 mm.

Rissepenn

Rissepennen vår har en hard metallspiss som gir deg presisjon når du trenger det. Pennen har også lokk for å hindre at spissen skader lommen eller riper opp noe.

Med en lengde på 120 mm ligger den fint i hånden og kan brukes til de fleste markeringer.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.