Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Linjaler – presisjon og skarpe kanter med ett enkelt håndgrep

Enten du arbeider i en bedrift, i et verksted eller som gjør det selv-snekker i hjemmet, krever arbeidet vanligvis presisjon. Med presisjon kan du gjøre en god jobb, siden du vet at den har blitt gjort med omsorg.

For å kunne garantere presisjon trenger du en linjal. Den kan brukes til skolearbeid, på kontoret, til håndverk, til hobbyoppgaver og mye mer. Hos Biltema finner du kvalitetsprodukter som passer til det du trenger dem til.

Du finner utvalget vårt på denne siden.

Linjaler som ikke blir ødelagt

Har du blitt frustrert over at den billige plastlinjalen har blitt ødelagt? Det slipper du å bekymre deg for nå. Hos Biltema finner du linjaler der prisen ikke går på kompromiss med kvaliteten.

Aluminium og stål – god kvalitet for din indre perfeksjonist

Hos Biltema har vi fokus på kvaliteten. Derfor er linjalene våre laget av enten aluminium eller stål. Begge materialene er solide og av god kvalitet.

Aluminium

Aluminium er et mykt metall som ikke veier så mye. Det betyr at du kan gjøre jobben din og fokusere på nøyaktighet uten å bli irritert på grunn av tunge verktøy. Det gjør arbeidet enklere.

Stål

Stål har en estetisk tiltalende overflate, er slitesterkt og tåler riper. En stållinjal er glatt og rustfri, og derfor varer den lenge. Du får en ny følgesvenn i lang tid, som du slipper å bytte ut etter kort tid.

Når nøyaktighet er en selvfølge

Vi mener at du ikke skal nøye deg med verktøyene du bruker. Alle fortjener muligheten til å skape nøyaktighet og presisjon, der du sel er fornøyd med resultatet av arbeidet ditt.

For å oppnå presisjon er det ikke alltid tilstrekkelig med én måleenhet. Derfor er linjalene våre også delt inn i millimeter, hvis centimeter ikke er nøyaktig nok for det du trenger.
Derfor er de egnet for alle oppgaver, siden de gjør det mulig å være ekstra nøyaktig. Du kan for eksempel kjøpe skalalinjalen vår med seks skalaer og tydelig inndeling, slik at du kan være så nøyaktig som mulig. Alt måleutstyret vårt finnes fra 30 centimeter og opptil 1 meter, slik at det finnes noe for alle.

God kvalitet til gode priser

Hos Biltema vil vi gjøre det økonomisk gjennomførbart for alle å ha en bil, verktøy eller fritidsartikler som varer lenge. Derfor har vi et stort utvalg av produkter av god kvalitet og til lave priser, slik at alle har råd til å være med.

Trenger du en linjal, takrennerenser, verktøykasse eller noe helt annet, finner du det garantert til gode priser hos oss. Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten på sortimentet vårt til tross for de kundevennlige prisene.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.