Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Målebånd – uunnværlig i verktøykassen

Er du tømrer, håndverker eller kanskje typen som fikser det meste selv? Da vil et målebånd garantert være uvurderlig for deg. Med et målebånd kan du nå målet om et arbeidsresultat der du selv er fornøyd.

Hos Biltema selger vi målebånd av høy kvalitet til kundevennlige priser. Se utvalget vårt her på siden.

Målebånd til alle formål

Trenger du et målebånd til bedriften eller privat? Vi har målebånd som passer for både arbeidsplassen og hjemmebruk.

Trenger du å måle vinduene til de nye gardinene du har kjøpt? Eller må du måle veggen i stuen slik at du kan henge opp favorittbildet? Uansett hva du skal, har vi det perfekte målebåndet for deg.
Vi har målebånd i ulike materialer og modeller. Les mer om de ulike typene målebånd nedenfor, og finn det som passer for deg.

Stålmålebånd

Vi har to typer stålmålebånd på Biltema. Det ene har en lengde på 50 meter og det andre 10 meter. Førstnevnte er laget av ABS-plast med et gummibelagt håndtak som kan felles inn.

Det andre er selvrullende, noe som gjør jobben mye enklere. Det er inndelt i millimeter og tommer og har belteklemme og håndleddsstropp, slik at du kan måle mer nøyaktig. Med et gummiert og kraftig plasthus er holdbarheten på topp – men prisen fortsatt lav.

Målehjul

Med målehjulet vårt kan du enkelt måle lengre strekninger og kupert terreng. Målehjulet er egnet for bygging, landbruk eller idrett i skolen. Den mekaniske telleren legger til avstand ved forflytning fremover og trekker fra ved forflytning bakover – dette gjør det enkelt å utføre målinger.
Med en lett konstruksjon i plast og stål er reimen utrolig slitesterk, og du kan derfor være trygg på at du ikke vil trenge å bytte den ut så ofte.

Glassfibermålebånd

Målebåndene i glassfiber er inndelt i millimeter og tommer. Modellene våre har et hus i slagfast ABS-plast med gummibelagte håndtak – og innfellbar sveiv.
Materialet og den myke overflaten gjør at båndet ligger godt i hånden når du måler. Det er lett å bruke og passer perfekt i en hvilken som helst hobbyverktøykasse.

Digitalt målebånd

Hos Biltema kan du velge å bruke tradisjonelt målebånd eller den litt mer innovative løsningen – alle skal ha mulighet til å snekre og måle smart.

Med det digitale målebåndet trenger du ikke jobbe hardt for en nøyaktig oppmåling – målebåndet gjør jobben for deg. Det måler fra apparatets innside eller utside og beregner midtpunktet.
Det digitale målebåndet har en lengde på 5 meter og målenheter i tommer og centimeter. Alt du trenger er et batteri.

Topp kvalitet – fortsatt lave priser

Hos Biltema er vi ekstremt kvalitetsbevisste. Vi bryr oss mye om enkelhet, lave priser, handling, system og orden samt fleksibilitet. Disse verdiene er viktige for oss, noe du kan se på kvalitetsproduktene og de lave prisene vi tilbyr.

Fellesnevnere for alle målebåndene:

● De er holdbare – slik at du ikke trenger å bytte dem ut i tide og utide
● De er tydelige – slik at du slipper hodepine og uleselige tall
● De er riktige – slik at du ikke gjør feil
● De er myke og sklisikre – slik at du ikke mister målebåndet under arbeidet
● De har metriske mål i millimeter – slik at du sikrer presisjon