Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Tommestokker – et must for verktøykassen

Hvis du er tømrer, håndverker eller maler, er det ingen tvil om at du vet hva en tommestokk er – og hvor viktig det er å ha dette verktøyet i verktøykassen.

Tommestokken kan legges helt sammen og tar ikke mye plass verken i verktøykassen eller bukselommen. Derfor er det nesten obligatorisk for alle håndverkere og hobbysnekkere å eie en tommestokk.

Hos Biltema selger vi flere typer tommestokker i ulike lengder. Prisene våre er kundevennlige, der kvaliteten er helt topp og prisen lav. Så hvis du ikke har en tommestokk ennå, har du ikke lenger en unnskyldning. Les videre på denne siden, og finn tommestokken du trenger.

Hva kan man bruke en tommestokk til?

● Den brukes spesielt innen byggebransjen.
● Den brukes til ulike formål – for eksempel til å måle at et hjørne er nøyaktig 90°.
● Den brukes til å måle diagonaler der du vil sikre at vinklene er riktige.
● Den brukes til å måle møbler, kjøretøyer og bygninger under bygging.

Det er praktisk å ha en tommestokk hjemme for alle hobbysnekkere som liker å bygge eller reparere ting selv. Størrelsen gjør at du enkelt kan ha den i lommen eller verktøybeltet.
Fordi den kan legges sammen, er den også lett å transportere. Skal du raskt måle lengden eller størrelsen på sofaen som du skal montere? Det gjør du på noen sekunder.

Tommestokker i tre – vi har disse typene på Biltema:

● En lengde på 100 cm
● En lengde på 200 cm
● En lengde på 240 cm
● En lengde på 260 cm

En tommestokk i tre er klassisk og holdbar.

Modeller av plast – vi har disse typene på Biltema:

● En lengde på 0,5 m
● En lengde på 1 m
● En lengde på 2 m

Tommestokkene i tre er inndelt i cm, mens tommestokkene i plast er inndelt i mm. Dette er for deg som ønsker en mer nøyaktig måling enn cm kan gi deg.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.