Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Vinkler – et uunnværlig verktøy

Hvis du er håndverker eller ofte gir deg i kast med gjør det selv-prosjekter, vet du hvor viktig det er å ha godt måleutstyr. Uten en vinkel blir det umulig å oppnå de nøyaktige vinklene, noe som kan føre til et dårligere resultat når du bygger eller pusser opp.

Hos Biltema finner du et stort utvalg av vinkler i flere forskjellige materialer, former og størrelser, slik at du kan velge den som passer ditt formål. Du finner garantert en som oppfyller dine behov.

Ta en titt på utvalget på nettstedet, og finn din nye vinkel – av god kvalitet og til en rimelig pris.

Hvilken vinkel bør du velge?

De fleste vinklene hos Biltema er laget av aluminium. En del av dem er spesialdesignet. De er egnet for arbeid med for eksempel fliser og stein. Andre er egnet for lister, tepper og fliser.
Kanskje du trenger en modell med innebygd vater? Eller en som også kan brukes som linjal?

Hvilken du bør velge, avhenger av hvor mange funksjoner du trenger til prosjektet ditt.

Forbered deg på gjør det selv-prosjekter med riktige verktøy

En vinkel er ikke et hvilket som helst verktøy. De finnes i mange versjoner og utførelser. Når du skal utføre håndverk, er det først og fremst viktig at du har riktig utstyr, slik at resultatet blir nøyaktig og fint.

Hvis du i tillegg bygger eller pusser opp huset ditt, er det ekstra viktig at verktøyene dine fungerer som de skal. Det er spesielt viktig fordi husets verdi kan forringes hvis målene ikke stemmer. Hvis det er for mange feil på vinkler og mål, kan det til syvende og sist føre til følgeskader som må repareres.

Derfor er det helt avgjørende at du har gode måleverktøy når du gir deg i kast med byggeprosjekter. Med riktige måleverktøy som er enkle å bruke, får du de beste forutsetningene for å utføre oppgaven – uten små feil.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.